tiistai 6. toukokuuta 2014

feel so good!

moi kaikki!
skippasin tosiaan tänään koulun koska mulla on niin paha kurkkukipu että en uskaltanu skootterilla lähtee kouluun ajaan. olin aamulla niin väsynykki että oli ihan hyvä ratkasu jatkaa nukkumista.
en oo tänään siis tehny mitään! harmittaa hirveesti ku en oo käyny lenkillä ny muutamaan päivään. tulee läski olo ku on vaan maannu kotona ja mökillä. ja vappuna ei ollu aikaa.mutta huomenna meen kunnon rääkin koulun jälkeen!

mullakun ei tänään ihan kauheesti oo mitään kirjotettavaa niin ajattelin laittaa tähän mitä oon tänään syöny! Eli tosiaan oon nyt ollu kuukauden laiharilla ja painoo on pudonnu tosi paljon! tollasta after shower-kuvaa ei olis tullu mieleenkää vielä kuukausi sitten ottaa.. ja oon ollu ihan hirvee perso makeelle nii nykyää ei tee edes mieli suklaata! pystyn menee karkkihyllyjen ohi kaupassa ilman että tulee mitään himoja! nykyää ennemmi kyllä kuvottaa ja himottaa karkki.

eli päivällä söin munakasta. ihan törkeen hyvää tuli ja suosittelen lämpimästi :) munakas pitää nälkää ja se on hyvä proteiinin lähde!


1.riko kaksi munaa (riippuu paljon haluat niitä! mutta kahdesta sai mun mielestä hyvän verran)

2. pilko paprika. (ite laitoin 1/4 paprikasta)  ja mozzarella. suosittelen mozzarella raastetta.
    Lisää paprika ja mozzarella rikottujen munien joukkoon.
3.laita muna,paprika,mozzarella seos pannulle ja paista . jokainen tietää varmasti miten munakas paistetaan :D HUOM! suosittelen tässä vaiheessa laittaa jos haluaa lisätä esim.koskenlaskija sulatejuustoa mukaan! itse laitoin ja hyvää oli.



4. Lisukkeeksi munakkaan päälle suosittelen kurkkua,tomaattia,ananasta,salaattia ja vaikka kanasuikaleita !
mielikuvitusta saa käyttää! :)
tadaa!! tollane herkku siitä synty ja oli niin hyvää :)

iltapalaks ku kattelin salkkareita söin banaanijogourttia myslin ja banaanin kanssa ja sit söin ruissipsejä! ne on niin hyviä! ei todellakaan oo tehny mieli yhtään perunasipsejä mut noihi on jääny oikee himo ja niitä on kyl aina pakko saada kaupasta!


tää postaus oli ny tälläne ruoka painotteinen mutta huomenna kirjotan jostain muusta kun ruuasta.
itseasiassa saa kommentoida mitä pidätte että on tälläsiä ruokapostauksia!?:)
nyt voisin mennä kyllä nukkumatin kanssa viettään yötä ! moiro kaikki ihanat <3

2 kommenttia:

  1. sulla on ihanat hiukset! tulipas nuita kuvia katsellessa nälkä:D

    http://oonaaino.blogspot.fi/

    VastaaPoista